skön kväll

ikväll har vi krattat och så gjorde Jonny en brasa så vi kunde grilla korv Teodor åt 5st han älskar korv. JT och HP var hit och hälsade på en sväng åt lite korv och surrade. Nu har jag duschat och gjort en sallad så jag har till jobbet imorgon. Nu ska jag se klart på efterlyst... Hade!

Kommentarer
Postat av: Jessica "ToyToy" Andersson

HEJ!

Kul att ni skaffat en blogg! Roligt att se hur ni har det, man kan ju inte prata i telefonen varje dag, så det blir ett bra inlägg att kunna kolla er här. Skickade ju sms till er om Rajja, hon är i himmelen nu, hade så ont sista veckan så jag beslutade att ta bort henne...djuren skall aldrig lida i onödan!

Är lite nedstämd nu, men kan ju glädja er med att jag gick Riskettan-utbildningen i tisdags för körkortet och klarade den, nu ska jag bara göra klart teorin så ska jag köra upp sedan... Kul att kunna komma o hälsa på er bara så där rätt va re e va? Grattis till Jonny som klarade provet, det känns väl bra eller hur?!

Har börjat avvänja Stjärnan från mamma nu, hon går med Dragon i korallen och har spänderat första natten utan mamma...lite oroligt och lite gnäggande blev det men det verkar trots allt som det går bra... Hon ska få komma ihop med mamma ikväll igen, så hon kan få lite tröst, sedan tillbaka i Korallen över natten med Dragon...



Hur vart det med sadlar och så, var det nåt du kunde använda?

Ha det så bra så hörs vi nåt på telefon till helgen!

Kram jessica, Peter, Lova

2009-04-23 @ 09:24:17
URL: http://www.ranchristrask.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0