Kanon väder idag

Idag åkte Teodor på 4 års gruppen. Och jag å Jonny for med Oden till veterinären för kastration. Och nu är han pigg och ute å springer igen... Idag har vi städat bara skurningen kvar men det tar jag imorgon. Var på apu möte idag och fick en ny uppgift på jobbet känns kul men samtidigt nervöst jag är ju en person som inte tycker om att misslyckas eller göra fel så jag lär väl pressa mig själv men men det är tur man har snälla arbetskamrater.

Var till svärmor och satte upp någon lampa samt hängde upp några gardiner och drack kaffe såklart..

Nä nu ska jag se klart på efterlyst.. Hej då!

Tisdag

Idag har jag jobbat.. Det har flytit på riktigt bra idag... Fick delegering på något nytt idag fast jag har ju gjort det förut :)
Jonny och Teodor ska komma hem ikväll.. man saknar dom när dom är borta...
Nu ska jag ut och fixa stallet innan navy cis och mentalist börjar jag älskar dom programmen sedan ska jag leta rätt på Oden och stänga in han så han inte rymmer inför kastreringen imorgon....

Hade så bra mina goa vänner därute.

Måndag

Idag har jag varit på jobbet slutade 15 åkte hem och fixade med djuren innan jag åkte och köpte sallad åt mig och svärmor köpte även Jordgubbs cheesecake den var så god. Var till en vän på kvällen och surrade lite grann om allt möjligt. Och nu ska jag till att betala räkningarna sedan ska ringa ranchen och surra lite skit.... Jonny och Teodor är hos morfar och kommer inte hem förrän imorgon kväll... Nu har jag inte tid att skriva mer hade så bra !!!!!

helgen

Lördag: Var till ösd plockade klart i lägenheten åt svärmor. Var till pappa och åt middag så mysigt i det vackra vädret. Var till mamma senare och åt Jordgubbar så gott Jonny sålde 240 i grytan oxå.

Söndag: Sov ut idag enda till kl var 9.30 så skönt. Plockade ur alla saker ur transporten och sedan lastade vi Lellan och åkte till H så Jonny fick Köra henne där, jag och Teodor surrade och kollade på film under tiden. Väl hem så grillade vi igen det är ju så gott men jag ser nog snart ut som en Flinta.... Tvättade och packade åt Teodor han och Jonny ska på hos Morfar imorgon dom ska hjälpa han med endel saker medans jag ändå jobbar... Nu är det duschen som gäller och sedan sängen så man orkar upp och jobba imorgon.

Kram på er alla...

Håkan kul att du har hittat denna sida.:) Sköt om er...

Snart helg

Nu har jag jobbat klart och är ledig två dagar så skönt det ska bli.. Teodor och Jonny har varit ute och lekt medans jag har varit på jobbet.

Jonny fixar middag idag och det blir givetvis grillat men det är ju så gott jag kan nog äta ihjäl mig på det.

Ikväll ska vi ta av Lookis alla skorna så hon får gå utan ett tag.

Sommaren är här och det känns underbart det är så varmt det var säkert närmare 20 grader på innergården i solen idag det kändes som man var utomlands när man satt där...

Denise: du kan ju komma till oss och grilla och umgås när du vill...Dörren är nästan alltid öppen :)

Torsdag

Idag har jag jobbat. Teodor har varit på fyra års grupp och Jonny har sovit. När jag slutade vid tre tiden for vi till Hammarstrand så svärmor kunde få handla vi var på granngården och handlade torv strö och kattmat. Torvströet var skit dyrt 120kr för en bal men det finns ju inget bra spån att få tag i vad jag vet.

Grillade flinta och korv ikväll det var så gott!!!

Fixat vatten till hästarna så vi slipper ställa ut små hinkar hela tiden.

nu ska jag fortsätta och se på grannfejden det är ganska kul att se hur dom löser konflikter

Å Jessica ledsen för raijja men hon får det bättre nu :) Sadlarna har jag inte provat ännu :) Kul att du snart har körkort så du kan hälsa på lite mer ;) Kul med stjärnan hon är riktigt fin den hästen.. vi hörs i helgen surrar lite skit som vanligt ;)


 

skön kväll

ikväll har vi krattat och så gjorde Jonny en brasa så vi kunde grilla korv Teodor åt 5st han älskar korv. JT och HP var hit och hälsade på en sväng åt lite korv och surrade. Nu har jag duschat och gjort en sallad så jag har till jobbet imorgon. Nu ska jag se klart på efterlyst... Hade!

Ledig idag

Idag har jag sovit ut klev inte upp förrän 9.30 så skönt. Jonny släppte ut hästarna och körde Teodor till 4 årsgruppen så jag fick sova han är så snäll.
Sedan åt jag och Jonny frukost i vardagsrummet och kollade på Australia jätte bra film men lång....
Just nu är jonny på tanvårdskurs jag ska gå den på måndag.

Denise det var samma film som skolan men vi fick samma docka att öva på bara att sprita mellan varje person.

Nu ska jag försöka ta mig ur soffan och göra något innan Jonny och Teodor kommer hem...

Förresten Jonny hade bara 9 fel på provet så nu är han B-Tränare inte illa :)

Dagarna rusar iväg.

Idag klev jag upp vid 8 och gjorde iordning Teodor inför 4 års gruppen, Jonny var redan ute och lagade speedcarten.
Körde teodor på dagis och sedan följde jag med Jonny till AF. Var hem och åt lunch och hjälpte Jonny med frågorna inför provet. Åkte ner på Jobbet och hade HLR kurs när jag såg filmen börja jag skratta fick flashbacks över uske utbildningen när jag och Denise hade så kul åt alla HALLÅ jag behöver hjälp!!! hihi

Har nyss sett en film med Teodor. Alvin och gänget den är så gullig. Nu har han gått och lagt sig så jag ska snart ut i stallet och fixa med hästarna sedan blir det nog soffan innan sängen.......

Jag hoppas Jonny klarar provet ikväll......

vilken dag!

Idag åkte vi till östersund för svärmor skulle till läkaren och få sin dom. Och den blev värre än vi trodde men vi får göra det bästa så länge som möjligt. Sedan var det bara att åka hem byta om och åka till H för att lasta hästar och i väg till bergsåker... Vilken resa det blev när vi kommer till Dacke så kör en bil om oss och tutar så vi stannar bakom den och får reda på att speedcarten har hoppat av 2 km norr om Boda så det var bara att vända och hämta den Givetvis så var den sönder så vi åker till Bergsåker och får där ragga en vagn så Jonny kan få göra sitt kör prov. Senast 19.30 skulle provet vara gjort och han rullar ut med hästen på banan 19.00 snacka om taight med tid. Men det Gick, helt otroligt. Nu ska han bara skriva teori prov imorgon och klarar han det så är han B-tränare. Nu ska Jonny laga speedcart så H kan träna hästar imorgon. Jag själv ska gå och sova så man är pigg till HLR kurs imorgon. Förresten Barnkalaset igår var riktigt trevligt.. super god tårta och gott kaffe och Teodor hade jätte kul.


Nu har jag skrivit något varje dag i bloggen jag börjar nog bli ganska biten av det här :) komiskt nog....

Söndag

Ja nu har man jobbat hela dagen och ska nu inta en hamburgare innan man följer med sonen på födelsedags kalas. ska bli kul... Daisy har blivit riktigt pigg igen far fram som ett yrväder... Imorgon har jag tagit ledigt för att kunna följa med svärmor till ösd och doktorn. Sedan ska Jonny ha körprov så han får sin B-tränar licens än så länge vet vi inte vilken häst han ska köra... skriver om det imorgon...


vimmelbild för 2 år sedan

En gammal bild ca 2 år sedan hamnade på vimmel bilder. Jag, Jonny och kompisen wilhelm.

Hiro

I en papperskasse

Bilder på oss

Legobygge

Lördag

Idag har jag jobbat.. När jag kom hem blev jag bjuden på köttbulle wok av min älskling. Nu ska vi snart se filmen rally brudar.
Teodor har varit ute och cyklat idag och plockat tussilago åt mig :) Sedan har han och Jonny sett på Tingeling. Imorgon blir det jobb igen. Ha en trevlig helg....

Intensivt...

Idag var det mycket. först åkte vi och hämtade hö vid 10 tiden sedan var det bara att hämta svärmor och sedan Daisy för att åka till veterinären 11.15 hon fick ögonsalva och pencellin och blev lite piggare ikväll. Sedan blev det handling med svärmor och äta lunch/middag i hammarn innan det bar av hemåt för att in ta duschen innan kvällspasset började... Och där var det inte lugnt men med flink och bra personal så fixade vi allt innan hemgång :) nu ska jag fika och hoppa i säng så man orkar upp imorgon bitti igen.... Ha en trevlig kväll...

Nu har jag skaffat Blogg!!!

Efter mångas efterfrågan har jag nu skaffat en blogg till våran familj. Vi får väl se hur mycket som skrivs men endel kort ska väl snart kunna komma ut här :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0