less...

nu har förkylningen brutit ut rejält snorig, hostig och frossa nå fruktansvärt. Nu går jag i ide några dagar så syns vi sen.....




Måndag

nu har jag jobbat klart, nu är man ledig ända tills imorgon kl 16 ;)

Gjorde inte så mycket igår hade ju bara timmar...
Idag blir det till att baka och sedan ska jag åka och bjuda mina vänner vid hästarna på middag och kaka det förtjänar dom så som dom stöttar mig....

Ha en underbart solig dag...

lördag

jobbat till halv fem sedan bar det av ner till hästarna och ut på tur. Lookis var lika snäll som alltid. Lellan var het men hon skrittade faktiskt en liten stund det är ju ett framsteg.... L och H red också en sväng på dom och lellan skötte sig hyfsat med H det tyckte jag var roligt att se men så har ju H en hel del kunskap också...

Nu ska jag ta och lägga mig så man orkar upp och jobba imorgon... Godnatt och sov så gott..

Sandra: hon var sån hos dig med då antar jag ;) men man kan ju hoppas att hon blir bättre men det är tur Jonny är tjurig jag hade givit upp för länge sen jag vill ju ha lugna hästar :)

Torsdag

Igår var jag väldigt seg sov tror jag halva dagen.. tvättade lite åsså bakade en pizza så gott.

Idag har vi flyttat akvariumet till svärmor och sedan var vi till hästarna och red ut Jonny skumpade runt som vanligt lellan trampade på stället och var dyng sur av svett när vi kom tillbaka Lookis var inte ett dugg svettig så lugn och fin... men det var en skön kväll.. nu ska jag renbädda sängen och sedan är det sov dags.

Godnatt alla sötnosar där ute...

dags att uppdatera

I helgen har vi haft barnkalas för Teodor det var strålande sol så alla barn kunde vara ute och bada å leka.. Teodor var jätteglad över att Lova var hit och sov över det var länge sedan dom träffades. Mycke paket blev det filmer, kläder och leksaker mm.

Har jobbat måndag och tisdag passat på att umgåts lite med E innan semestern är över ;)

Söndag var vi ut med hästarna och jag älskar verkligen Lookis hon är så trygg å lugn medans Lellan inte kan stå still men Jonny tyckte det gick bra ändå ;)

Nu är jag ledig tills på lördag å ska försöka få undan all tvätt här hemma och flytta hem svärmors akvarium...
ska nog till ösd och hämta hem Mazdan om fälgarna hinner komma...

Hade så bra allihop så ska jag fortsätta stöka..

trött, less, arg

Det är trist att behöva känna så här. skönt att man är ledig några dagar snart... känns som jag skiter i allt och alla snart, varför ska man bry sig ingen annan gör det ju....!

Nu ska jag jaga glassbilen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Måndag = ledigheten är över.

Nu är jag hemma på timmar...

Helgen har varit riktigt kul. i Lördags var vi på blues fest i Granbo (östersund) vi partade fram till 4 på morgon riktigt bra tillställning.. vi hoppas dom åter kommer med evenemanget nästa år igen. Igår var man mest slö satt hos mamma och surrade innan man åkte hem..

Kattungarna har nu lärt sig att gå ut genom kattluckan så nu är det betydligt lugnare här inne... dom rasar av sig det mesta ute och kommer in för att sova och mysa tyvärr så har ju Hera varit borta en vecka nu så det känns som hon har flyttat. Hiro har varit borta i 3 dagar så jag undrar om dom är sur på kissungarna :( hoppas dom kommer hem snart...


Nu ska här göras pannkaka innan man ska iväg på jobbet igen.. Hade så bra stora och små ;)

RSS 2.0