Söndag

igår: var jag hemma och tvättade all familjens tvätt kändes som det aldrig skulle ta slut. Grillade till middag så himmla gott. Jonny fortsatte slipa hästtransporten. på kvällen hade vi mys kväll och kollade på festivalen jag hoppades på Island och Azerbadjan och Jonny höll på Norge och så klart vann ju Norge men den var faktiskt bra. Det kanske blir till Norge man drar nästa år då :)

Idag: har tvättat hästgrejor. Varit till E och hämtat hö samt fixat så hästarna ska gå på bete där i sommar hon har ju mycket mark ;) åsså får dom komma på bete i början på juni.
Har även klippt Daisy och klippt klorna samt badat henne så nu ser hon mer ut som en tysk jakt terrier men med snauser päls... Har städat stallet idag så nu ska vi snart bära in gummi mattorna i boxarna och sedan fylla på med spån känns underbart att vi har fått tag i spån igen...
Teodor har varit ute och busat hela dagen.. Ikväll är det väl bäst att man duschar har ju jobb imorgon.
Insåg att det är mindre än en månad kvar tills vi åker till Finland och det gör att jag får resfeber måste ju hinna göra så mycket innan.... men det löser sig nog..

Hade så bra allihop 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0